Sufficio Preventie: concrete acties in duidelijke taal

Organisaties wegwijs maken in de talloze wetten, -besluiten en -richtlijnen: dat is wat Sufficio Preventie voor u doet.

Basis voor preventiebeleidKOM IN CONTACT

Sufficio Preventie je weet precies; waar het goed zit en wat nog te doen.

Sufficio Preventie hanteert een systematiek waarmee u aantoont dat u compliant bent met de wet welzijn, de codex welzijn op het werk en andere losstaande Koninklijke Besluiten. U moet daarbij niet alleen op de hoogte zijn van de vele (veranderende) preventiewetten, -richtlijnen en -besluiten. U moet deze ook naleven in de praktijk en verankeren in de bedrijfsprocessen. Alleen al het systematisch bijhouden van alle voortdurend wijzigende preventiewet- en regelgeving vraagt om deskundige, juridische kennis. Datzelfde geldt voor het opzetten van een sluitend systeem.

Z

Relevante wetgeving

1 register met alleen de relevante wetgeving die nodig is voor jouw bedrijf.

Continue verbetering

Rapportage, praktische adviezen  en maatregelen gericht op het verminderen van arborisico’s en incidenten.

~

Bewaakt en beheert (preventie)informatie

Legt taken, procedures en werkinstructies vast voor werkzaamheden en activiteiten binnen jouw bedrijf.

Preventie compliance

Het is van groot belang – en soms zelfs van levensbelang in het bedrijf – om niet in te leveren op kwaliteit. Met Sufficio Preventie heeft u alles in één: een register op maat, actueel met advies voor verbetermaatregelen in praktische acties.

Sufficio Preventie abonnementen

Onze jaarlijkse abonnementen zijn op basis van het aantal medewerkers per bedrijfsvestiging in de categorieën: 0  –  49, 50  –  149 en 150  –  249 medewerkers. Transparant en geen verrassingen achteraf. Voor bedrijven met > 250 medewerkers, complexe situaties, A, B, C of D-bedrijven gelden maatwerkprijzen.

Sufficio Preventie op meerdere vestigingen? Dat kan! Bij meer dan één vestiging of verschillende locaties gelden interessante combinatieprijzen voor Preventie in combinatie met Sufficio Milieu. Neem hiervoor contact op met Forma BV.

Contact

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze modules?

Stuur ons een bericht

    Share This