Snel en simpel overzicht in geldende milieuwet- en regelgeving

Met Sufficio Milieu heeft u alle verplichtingen uit relevante en actuele wetgeving op een rij en bewaakt u het ‘voldoen aan’.

AAN DE SLAGCONTACT

Sufficio Milieu voor het voldoen aan wetgeving; direct een zorg minder.

Vindt u het ook belangrijk om te voldoen aan de geldende milieuwet– en regelgeving, zeker als uw bedrijf ook nog eens gecertificeerd is voor ISO 14001? Dan wilt u graag geholpen worden met een tool die de veiligheid bewaakt van alle milieuaspecten en de werkomgeving van uw medewerkers. Met Sufficio Milieu heeft u alle verplichtingen uit relevante en actuele wetgeving op een rij. U kunt acties eenvoudig toewijzen aan verantwoordelijke collega’s. U bent tijdig op de hoogte van veranderingen en kunt scherp sturen op de kwaliteit van het milieubeleid. Sufficio Milieu voor het voldoen aan wetgeving; direct een zorg minder!

Maatwerkregister

Volledig digitaal en online aspectenregister ondersteund door een ervaren milieuadviseur.

Zorgeloos up-to-date

Maandelijkse updates van nieuwe en gewijzigde milieuwetgeving in begrijpelijke taal.

Sturen op kwaliteit

Jaarlijkse compliancecheck met een controle op naleving van milieuwetgeving.

Milieu compliance

Heeft u een ISO 14001-certificaat en wilt u deze certificering behouden? Sufficio Milieu hanteert een systematiek waarmee u aantoont dat u compliant bent. U blijft automatisch op de hoogte van actuele (veranderende) milieuwetten, -richtlijnen en –besluiten. U verankert het ‘voldoen aan’ in uw bedrijfsprocessen. Als QHSE- of Milieumanager is het ook zonder ISO-certificering uw taak om een actueel milieuregister bij te houden voor milieubelastende activiteiten binnen uw organisatie.

Sufficio Milieu abonnementen

Onze jaarlijkse abonnementen zijn op basis van het aantal medewerkers per bedrijfsvestiging in de categorieën: 0  –  49, 50  –  149 en 150  –  249 medewerkers. Transparant en geen verrassingen achteraf. U start met een initiële samenstelling van uw maatwerkregister Milieumanagement. Voor bedrijven met > 250 medewerkers en bedrijven met inrichtingen of activiteiten Klasse 1, 2 of 3 gelden maatwerkprijzen.

Sufficio Milieu op meerdere vestigingen? Dat kan! Bij meer dan één vestiging of verschillende locaties gelden interessante combinatieprijzen voor Milieu in combinatie met Sufficio Preventie. Neem hiervoor contact op met Forma BV.

 

Contact

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze modules?

Stuur ons een bericht

    Share This